Reparasjonskafé på 1-2-3

Her er oppskriften på en vellykket reparasjonskafé. Du trenger:

 

  • Arrangører: Noen til å arrangere selve kafeen. Arrangøren er den som formelt sett avholder reparasjonskafeen og er bindeledd mellom vert, frivillige og kommunen.
  • Vert: Enhver reparasjonskafé trenger en god vert med et egnet lokale – ja, gjerne en kafé. Det er selvfølgelig ingenting i veien for at verten også er arrangør.
  • Frivillige: Du kommer ingen vei uten fantastiske frivillige «fiksere» som er handy med hammer, lim, nål og tråd – og noen som kan hjelpe til med mottak, organisering og rydding.

 

… og gjester, så klart! Inviter alle venner, kjente, naboer og naboers naboer.

 

 

 

 

 

 

Du kan se hvilke arrangementer som er planlagt og kanskje finne ett eller flere du kan bidra på, på Facebook-siden @RepairCafeNO.

 

Kontakt arrangøren og tilby en hjelpende hånd, så blir de garantert glade for å få deg med på reparasjonslaget!

 

 

 

 

 

Vil du bidra?

Er du god på småreparasjoner? Flink til å lappe bukser, sy i knapper eller få lamper til å lyse? Meld deg som fikser! Har du ti tommeltotter, men vil bidra på annet vis? Flott, vi trenger alltid folk som kan være med å organisere og informere.

 

Sitter du med et egnet lokale hvor du kan avse et lite hjørne? Gi oss beskjed, så skal vi se om vi ikke kan finne arrangører og frivillige! Vi ordner også med verktøy og hjelp til promotering.