Vil du bidra?

For at en reprasjonskafé skal komme i stand trengs en vert med egnet lokale (helst en kafé), frivillige repratører og syersker («fiksere«) og noen til å arrangere selve kafeen (arrangør).

Arrangører: Arrangører eller organisatorer er de som formelt avholder reparasjonskafeene. De er bindeledd mellom verter, frivillige og kommunen.

Vert: De som stiller lokale til disposisjon. Verten kan gjerne også  være arrangør .

Frivillige ❤️: Alle de fantastiske fikserene, enten det er med nål eller tråd («syere») eller hammer og lim, samt eventuelle andre som gjør en frivillig innsats (mottak, organisering, rydding).

Eksempler på samarbeid:

Sandnes frivillighetssentral er arrangør og Sandnes bibliotek er vert:

Fermenten og Hverdagsgodt er vert, Stavanger/Sandnes kommune arrangør

Bærekraftige liv på Byhaugen er vert og arrangør.

 

Er du god på småreparasjoner? Flink til å lappe bukser, sy i knapper eller få lamper til å lyse? Meld deg som fikser! Har du ti tommeltotter, men vil gjerne bidra? Flott, vi trenger alltid folk som kan være med å organisere og informere.

Sitter du med et egnet lokale hvor du kan avse et lite hjørne? Gi oss beskjed, så skal vi se om  vi ikke kan finne arrangører og frivillige!

Vi i «kommunen og de» ordner med verktøy og promotering.

Du kan se hvilke arrangementer som er planlagt og kanskje finne et eller flere du kan bidra på, på Facebook-siden @RepairCafeNO. Henvend deg til arrangøren og tilby din hjelp.